Geen categorie

Zwembad Terreur – Telegraaf 06 jul. 2019

Het loog er niet om afgelopen week. In diverse zwembaden werden zowel kinderen als ouders geterroriseerd door groepen jongeren van vooral Marokkaanse komaf.


Uit de zwembaden komt steeds hetzelfde signaal: het zijn overwegend jongeren van Marokkaanse komaf die de boel verzieken. Een toezichthoudster van het openluchtbad in Koewacht heeft dezelfde ervaring en schetst de machteloosheid: „Als je er eentje aanspreekt op vervelend gedrag, komen er meteen tien vriendjes bij. Het is verschrikkelijk intimiderend. Ze vallen niet alleen jonge meiden lastig, maar ook moeders met kinderen. En kleine kinderen.”
Het tuig van de zwembaden waarover we spreken heeft waarschijnlijk hun moeders nooit in bikini gezien, nooit vriendschappen met meisjes mogen sluiten. Geen wonder dat ze, zodra ze als tieners ermee worden geconfronteerd, meisjes zien als loslopend wild. Meisjes die anders zijn dan de moeder en zusjes thuis. Vrij, springerig en gewillig. Hoe vaak horen we niet, zeker als meisjes in een bikinietje lopen: ’Ze vragen erom’?
Bron Telegraaf

MEISJES EN MOEDERS NIET MEER VEILIG, HET ZIJN WEL ONZE FAMILIES

Groepsgewijs meisjes insluiten is geen plagen

Zwembad Ridderkerk ontruimd om allochtonenterreur

Zwembad De Fakkel in Ridderkerk is zaterdag ontruimd na vechtpartijen tussen groepen jongeren. In overleg met de politie is besloten het bad te ontruimen. De reacties van bezoekers liegen er niet om. "Opstootjes, dieven die hun gang konden gaan. Onveilige situatie voor jong en oud!" bron: rijnmond nieuws

Zwembaden mogen geen zwarte lijsten met terreur-Marokkanen uitwisselen want dat schendt de privacy van de terreur-Marokkanen.

Privacywet helpt rel-Marokkanen. Telegraaf

Deze zwarte lijst met namen van deze jongens die twintig zwembaden onderling uitwisselden, mag vanwege de privacywet niet meer worden gebruikt. Dat zegt directeur Angela Snel van het zwembad in Ridderkerk waar onlangs rellen uitbraken tegen RTV Rijnmond. Het bad moest zelfs ontruimd worden. Later bleek dat het zwemtuig ook lockers had opengebroken en zaken gestolen. bron: tpook

Intimidatie en aanranding

Terneuzen: Belgische jongeren terroriseren bezoekers zwembad

De jongeren die overlast veroorzaken, komen met bus 44 uit Sint-Niklaas. Op de grens stappen ze uit, lopen ze naar het zwembad en laten ze geregeld een spoor van vernieling achter zich. Ze slopen bloembakken en gooien met fietsen. Eenmaal binnen zijn ze vaak ronduit agressief en bedreigend, aldus de getuige. Een moeder stond met haar kinderen van acht onder de douche. Zo, dat zijn mooie kinderen, zeiden een paar gasten. Ze is met de shampoo nog in het haar naar huis gegaan. Een groepje van vier meisjes werd deze week lastig gevallen. Jongeren sloten hen in en raakten hen aan. 

Een deel van de jongeren uit België zou zich schuldig maken aan intimidatie, mishandeling, bedreiging en ook aanranding. Deze situatie duurt al twee jaar en wordt steeds erge, aldus een medewerker. “Ze terroriseren het zwembad. Ze denken dat ze hier de baas zijn.” Bron AD

Onbekende groep jongens randt vier kinderen aan in zwembad Zeist. bron: geenstijl

WAT IS UW OPINIE????

Reacties op facebook : burgeropinie


Vind je dit leuk? Deel het met je vrienden!

-2
-2 points

Wat is jouw reactie

Verbaasd Verbaasd
0
Verbaasd
Huilen Huilen
1
Huilen
Leuk Leuk
0
Leuk
Lol Lol
0
Lol
Love Love
2
Love
Niet leuk Niet leuk
1
Niet leuk
Boos Boos
10
Boos
Karin-G

0 Reacties

Kies een formaat
Poll
Stemmen om beslissingen te nemen of meningen te bepalen
Verhaal
Opgemaakte tekst met insluitingen en visuals
Meme
Upload uw eigen afbeeldingen om aangepaste memes te maken
Afbeelding
Foto of Gif afbeelding