Prem Ontketent revolutie

Daar mocht NRC-opperhof Tom Jan Meeus nog even meedoen met het afkraken van Thierry Baudet en FVD, omdat zij zogenaamd de eenheid van het land zouden aanvallen.


Het beeld zal bij velen nog lang op het netvlies gegrift blijven staan: daags voor de verkiezingen bij De wereld draait doorkraakt een hele tafel vol linkse opiniemakers onder leiding van Prem Radhakishun het Forum voor Democratie volkomen af. Allemaal “idioten”, en iedereen die er op stemt is ook een “idioot.” Bij Pauw & Jinek werd niet veel later dat alles nog een keer dunnetjes overgedaan. Daar mocht NRC-opperhof Tom Jan Meeus nog even meedoen met het afkraken van Thierry Baudet en FVD, omdat zij zogenaamd de eenheid van het land zouden aanvallen.

professor Afshin Ellian maakte de eenzijdige linkse NPO even een goed kopje kleiner bij WNL. De omroep lijkt wel een “linkse kerk,” aldus de Leidse rechtswetenschapper. En dat gebrek aan een diversiteit aan opinies is schadelijk, zo betoogt hij.

Betoger bedreigt Baudet met de dood: Wilders eist vervolging

Tijdens de antiracisme-demonstratie in Amsterdam heeft zeker één betoger gisteren doodsbedreigingen aan het adres van Thierry Baudet geuit. Dit blijkt uit beelden van UP! Network, naar eigen zeggen een ‘rechts georiënteerd mediaplatform’. PVV-leider Geert Wilders eist vervolging. Bron : AD

Die anti-Baudetboemerang kwam natuurlijk snoeihard terug afgelopen woensdag, en gisteren moest Jinek al nederig Jort Kelder aan tafel tolereren die uitlegde dat dit soort eenzijdige taferelen echt geen goede zaak zijn in een land met een zogenaamd pluriform medialandschap.

Vanochtend bij WNL kopte Afshin Ellian deze bal dan ook vakkundig in. Iedere kerk heeft recht op z’n eigen hogepriesters. Ook de linkse kerk. Maar: niet iedere dag. Je moet andere geluiden dus ook wel een kans gunnen. En niet laten wegblèren door Prem of laten wegzetten als nazipropaganda door Kees Boonman.

Bron: DDS De Dagelijkse Standaard

De politie heeft maandag een 21-jarige vrouw uit Nijmegen opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een aan Thierry Baudet gerichte doodsbedreiging. Bij een demonstratie in Amsterdam uitte een betoger doodsbedreigingen aan het adres van de fractievoorzitter van Forum voor Democratie. bron nu.nl

Dit weekend doken er beelden op van een onherkenbare demonstrant die zingt “als je Thierry dood wilt schieten, zeg dan paf.”       bron nu.nl


Vind je dit leuk? Deel het met je vrienden!

0
46 shares

Wat is jouw reactie

Verbaasd Verbaasd
1
Verbaasd
Huilen Huilen
0
Huilen
Leuk Leuk
0
Leuk
Lol Lol
1
Lol
Love Love
0
Love
Niet leuk Niet leuk
1
Niet leuk
Boos Boos
6
Boos
Dolf

0 Reacties

Kies een formaat
Poll
Stemmen om beslissingen te nemen of meningen te bepalen
Verhaal
Opgemaakte tekst met insluitingen en visuals
Meme
Upload uw eigen afbeeldingen om aangepaste memes te maken
Afbeelding
Foto of Gif afbeelding